Nájemný kuchař

Služba Nájemný kuchař je určená pro seminář, workshop či jinou několika denní akci pořádanou v prostorech zajištěných organizátorem. Kuchař přijede na místo a uvaří pro skupinu od 15 – 100 lidí. Ze strany organizátora je potřeba jen zajistit kuchyň,v které bude kuchař vařit. Kuchař si sám zajistí nákup surovin a dopravu na místo. Nebude-li na daném místě dostatečně vybavená kuchyň, pak můžeme po domluvě kuchyň doplnit vlastním vybavením ( hrnce,..,plynový hořák).

V rámci této služby je možné si objednat:

Najemny kuchar

1. Zajištění denního stravování (snídaní, obědů, večeří)

  Plnohodnotné celodenní jídlo s potěšením z rozmanitosti celosvětové vegetariánské kuchyně. Vaši hosté budou unešeni lahodným pohoštěním a výsledkem bude dobrá nálada a spokojenost. Ze zkušenosti vím, že i učitelé různých seminářů si taktéž pochvalují kvalitní kuchyň, neboť jsou-li lidé dobře najedeni, cítí se spokojeně a pěkně se soustředí na to,co je učíte.
  Kromě toho,je možné si objednat kuchyň zaměřenou na Indii, Středomoří, Asii a Mexico, např. pro zvláštní hosty.

Forma denního vaření:
• kuchař vytvoří v kuchyni a okolo sebe příjemnou atmosféru
• snídaně jednoduché formou švédského stolu
• obědy – standardní menu: salát, polévka, hlavní jídlo, příloha a slaná chuťovka
• večeře -různé menu,speciality, lehké a chutné, + dezert.
• podávání obědu a večeře je prováděno kuchařem

..a k tomuto dennímu stravování je možné přidat:

2. Příprava a obsluha slavnostní hostiny

  … k příležitosti oslavy či jakékoliv jiné akce. Podávání hostiny je možné provést tradičním indickým způsobem, či západním banketním, či rautovým způsobem. Ve všech případech jsou hosté plně obslouženi a mohou se tak najíst velice příjemně a klidně, vychutnat si nerušeně hostinu.

3. Nealkoholický koktejl bar

  … k příležitosti oslavy či jakékoliv jiné akce. Lahodné ovocné a mléčné koktejly při jejichž ochutnání ztratíte řeč úžasem.